avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Cum recuperam banii platiti pentru sejur de la agentia ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Cum recuperam banii platiti pentru sejur de la agentia de turism

Cum recuperam banii platii pentru sejur de la agentia de turism daca intra in faliment sau insolventa ( nu stiu diferenta dintre faliment si insolventa)
Avem asigurare storno .
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 13:13, 29 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca intra in insolventa formulati o cerere de inscriere a creantei la masa credala!
Dar de ce credeti ca va intra in insolventa?
In presa scrisa si la tv au anuntat intrarea in insolventa unei agentii de turism cu o vechime de 30 de ani in turism ,membra ANAT.Ma gandesc ca se poate intampla si cu agentia de la care am luat sejurul.
acest răspuns util
Daca întra in faliment va luati banii peste 3-4 ani daca se va putea...
In unele cazuri durează 5-6 ani...sau mai mult...

Este mare complicație si deranj.
Probabil ca avocatul o sa va coste mai mult decat sejurul.

Eu de multi ani nu mai lucrez pe asa ceva pentru ca nu se mai plătește corespunzător dar știu cum merg treburile.

Sper sa nu între firma in faliment sau insolventa.
Ultima modificare: Marți, 28 Iulie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
acest răspuns util
Eu as zice sa vedeti ce scrie in polita de asigurare si poate va puteti recupera banii de la societatea de asigurare.

Daca nu, depuneti cerere de inscriere in tabelul de creanta cu dovezi so taxa de timbru 200 lei.

Ar fi bine sa urmariti portalul instantelor de judecata sa vedeti daca apare vreo cerere de intrare in insolventa.

Sper sa va fie de folos informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In anul 2020 societatea noastra a avut un anumit furnizor de ... mirica.iulia mirica.iulia In anul 2020 societatea noastra a avut un anumit furnizor de energie electrica. Valabilitatea contractului a incetat la data de 31.12.2020.Incepand cu ... (vezi toată discuția)
Faliment si insolventa maria1956 maria1956 Cum putem sti daca o agentie de turism este sau va fi in faliment sau insolventa. In care din aceste situatii turistii isi vor primi bani?Ne ajuta asigurarea ... (vezi toată discuția)
Teapa de la o agentie de turism - cum recuperez banii? juliac juliac Am platit in martie un sejur de 9 zile in iunie in Turcia cu masina personala iar cand am ajuns la hotel, chiar daca aveam voucher emis de agentie mi s-a spus ... (vezi toată discuția)