avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Faliment si insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Faliment si insolventa

Cum putem sti daca o agentie de turism este sau va fi in faliment sau insolventa. In care din aceste situatii turistii isi vor primi bani?Ne ajuta asigurarea storno?
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 12:23, 6 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

Buna ziua,

Exista pe site ul ONRC o astfel de evidenta:

[ link extern ]
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intrarea in insolventa (fie procedura generala care presupune o perioada de observatie urmata fie de reorganizare, fie de faliment, fie procedura simplificata, respectiv intrarea in faliment direct) se publica in Buletinul Procedurilor de Insolventa. De asemenea, dosarul de insolventa si solutiile date de instanta pot fi vazute pe portalul instantelor de judecata (cautati cu google).

Cat despre asigurare, raspunsul ar trebui sa fie scris in contract (conditiile generale sau speciale).

Sper sa va fie de folos informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum recuperam banii platiti pentru sejur de la agentia de turism maria1956 maria1956 Cum recuperam banii platii pentru sejur de la agentia de turism daca intra in faliment sau insolventa ( nu stiu diferenta dintre faliment si insolventa) Avem ... (vezi toată discuția)
Poate fi introdus la plata un bilet la ordin emis in cursul procedurii insolventei? anna_cta anna_cta Poate fi introdus la plata un bilet la ordin care a fost emis de o societate aflata deja in insolventa ? Noi nu am cunoscut faptul ca ea era in insolventa cand ... (vezi toată discuția)
Inscrierea creantei in tabelul preliminar - societate in faliment andreya1202 andreya1202 Buna ziua, Rugamintea mea este sa-mi detaliati procedura de inscriere la masa credala vizavi de o sociatate in faliment, inclusiv termenele la care se fac ... (vezi toată discuția)