avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Impozit pe o bucata de pamant ce apartine unui imobil ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Impozit pe o bucata de pamant ce apartine unui imobil impartit de instanță

Impozit pe o bucata de pamant ce apartine unui imobil impartit de tribunal.Am dreptul de a afla daca respectiva persoana isi plateste impozitul(eu avand grad II handicap si nu platesc impozit pe imobil si restul pamantului) si in baza carei legi?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:24, 29 Iulie 2020
legea 273/ 2006 a finantelor publice locale. nu puteti afla, nu e treaba dvs. aveti un interes legitim?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare autovehicul in baza legii 448 CiobanuAlexandru01 CiobanuAlexandru01 Buna ziua, Tatal meu are handicap cu gradul I (este imobilizat intr-un scaun rulant) iar in urma cu 2 ani am cumparat un autovehicul pe care nu l-am putut ... (vezi toată discuția)
Punct de vedere finante tichete masa pecrista pecrista Lucrez la o societate comerciala cu capital integral de stat care se finanteaza exclusiv din venituri proprii neprimind subventii de la stat, dar al carei ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit salariu pt persoana cu handicap GabrielaCon GabrielaCon Buna ziua, sunt o persoana cu handicap grav si salariata (probabil printre putinele persoane cu handicap grav). Pana acum am beneficiat de scutire de la plata ... (vezi toată discuția)