avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... nume de producator fals pe eticheta de produs
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

nume de producator fals pe eticheta de produs

nu mai vreau sa am discutii pe acest continut.
Ultima modificare: Marți, 22 Decembrie 2009
ContSters117489, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters117489 , utilizator 20:26, 21 Decembrie 2009
nu va suparati pe mine dar nu cred ca pe acest site exista utilizatori fara pregatire
:hm:
Din experienta unui om care a rulat un fond de produse divers :
comparati produsele cu marca Klarmann cu cele care au marca Steilmann , si ve-ti observa ca aprox.5% (procentul mi-l asum in masura observatiilor mele ) sunt identice , iar in domeniul marochinariei...hmm , a-si putea spune ca intre Tenta si Ravi exista similaritati ca sa nu mai vorbesc despre Avanti , Lezarde care sunt campioni la inspirare din vecini.
Ultima modificare: Luni, 21 Decembrie 2009
traff, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Popsockets Ion Creanga Ion Creanga Buna ziua! Reprezint un magazin ce vinde accesorii GSM. De curand au aparut pe piata produsele Popsocket, suport de mana pentru telefon. Zilele trecute, a ... (vezi toată discuția)
Marcã sau desen? - care este diferenþa? suciu_diana suciu_diana Buna ziua, personal nu imi pot da bine seama de diferenta dintre marca si desen sau model industrial? Ma puteti ajuta cu 1,2 explicatii si un exemplu ... (vezi toată discuția)
Magazin outlet, drept de comercializare ramosim ramosim Intentionez sa deschid un mazazin outlet. Doresc sa stiu daca exista reglementari privind vanzarile de haine de marca si daca trebuie sa obtin de la titularul ... (vezi toată discuția)