avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Societatea la care lucrez a iesit din insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Societatea la care lucrez a iesit din insolventa

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare:
Societatea la care lucrez a iesit din insolventa, pe perioada intre data hotararii si redactarea sentintei de iesire din insolventa respectiv transmiterea acesteia la ONRC, ANAF.. adimistratorul special isi mai desfasoasa activitatea? in caz ca nu cine poate conduce societatea in aceasta perioada?

Multumesc
Cu respect
Ultima modificare: Miercuri, 29 Iulie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Se depun acte ale cesiunii si la administratia finaciara? Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Va rog sa-mi raspundeti si mie la urmatoarele, daca se poate: 1. Daca in iunie 2010 partile sociale au fost cesionate integral unei alte ... (vezi toată discuția)
Cerere de repunere in termenul de recurs - admisibilitate Cabinet de Avocat „Hulea Ionuț-Marius” Cabinet de Avocat „Hulea Ionuț-Marius” Buna ziua, stimati colegi si forumisti. Vreau sa supun atentiei o problema de procedura civila, in speranta ca un coleg, cu o experienta mai vasta decat a mea, ... (vezi toată discuția)
Firma noua -schimbare sediu social ewe ewe Buna ziua, Va rog un ajutor legat de o societate nou infiintata , asociati straini, sediul social a fost inregistrat la cabinetul avocatului care s-a ocupat ... (vezi toată discuția)