avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Declaratie pentru vizita conjugala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Declaratie pentru vizita conjugala

Pentru a putea face declaratia pe propria raspundere in vederea obtinerii unei vizite conjugale in conditiile in care nu suntem casatoriti legal iar el savarsindu si pedeapsa in alt oras fata de cel in care sunt eu este necesar vreun act?
Ultima modificare: Miercuri, 29 Iulie 2020
Sdeepik, utilizator

Alte discuții în legătură

Vizita conjugala la penitenciar ekaa_sil ekaa_sil Buna ziua, as vrea sa stiu daca iubitul meu poate beneficia de vizita conjugala la penitenciar,desi nu suntem casatoriti...si ce ar trebui sa facem pentru a ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pt casatoria cu un cetatean non ue rodicutza_d rodicutza_d va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi. am fost la oficiul de stare civila din orasul meu sa ma informez si nu au stiut sa-mi raspunda. Fratele meu ... (vezi toată discuția)
Act oficial? declaratie pe proprie raspundere giginatea giginatea buna ziua, o declaratie pe proprie raspundere este recunoscuta in instanta daca e semnata de trei martori, sau trebuie semnata de un notar? (vezi toată discuția)