avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... acte necesare pt casatoria cu un cetatean non UE
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

acte necesare pt casatoria cu un cetatean non UE

va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi. am fost la oficiul de stare civila din orasul meu sa ma informez si nu au stiut sa-mi raspunda.
Fratele meu lucreaza in italia de 11 ani iar de 7 ani are o prietena filipineza cu care ar dori sa-si legalizeze relatia. ce acte ar avea nevoie ea (dar si el) pentru a face starea civila aici in romania. mentionez ca ea a fost casatorita in filipine si ca a divortat. Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Elena Perianu , Traducator autorizat 00:59, 22 Februarie 2011
curios, cei de la starea civila ar fi trebuit sa stie, ... oricum, ea - pasaportul, certificatul de divort (tradus in limba romana si legalizat), declaratie pe propria raspundere ca nu este casatorita in prezent (la notar); el - buletin/pasaport, desi pentru el iti pot spune cei de la starea civila. Certificatul medical pentru incheierea casatoriei il obtin amindoi aici, in tara. Mai trebuie avut in vedere timpul necesar obtinerii vizei pentru ea, ca sa vina in Romania, si de vorbit la starea civila in cit timp se poate "rezolva problema" - programare pentru casatorie.
Casa de piatra fratelui tau si tie toate cele bune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut,m am casatorit cu o filipineza in filipine conform legilor ... elvissb elvissb salut,m am casatorit cu o filipineza in filipine(avand certificat de casatorie filipinez) conform legilor statului filipinez care interzic ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean strain Vortex66 Vortex66 Buna ziua, Sa explic :) Prietena mea este din Filipine, am dori sa ne casatorim, ea mai venind pe 2 vize de scurta sedere in Romania in trecut. Care este ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu un cetatean strain non membru ue. andreea raluca andreea raluca buna seara ma numesc andreea si as dori sa stiu ce trebuie sa fac sa ma casatoresc cu iubitul meu care este albanez,in romania.ce acte trebuiesc?astept un ... (vezi toată discuția)