avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act oficial? declaratie pe proprie raspundere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act oficial? declaratie pe proprie raspundere

buna ziua, o declaratie pe proprie raspundere este recunoscuta in instanta daca e semnata de trei martori, sau trebuie semnata de un notar?
Cel mai recent răspuns: hopeless1 , utilizator 19:08, 21 Octombrie 2010
Detaliati obiectul declaratiei
Teoretic ,declaratia asumata de trei martori, poate constitui dovada interesului semnatarilor pentru realizarea unui anumit scop
buna, in momentul de fata sunt in proces pentru custodia copilului, mama a fost de acord sa isi retraga plangerea daca eu dau o declaratie pe proprie raspundere cum ca ma oblig sa ii acord intraga custodie asupra copilului in cazul in care mai gresesc fata de ea si de copil, cat este de ok aceasta solutie pentru mama si daca declaratia facuta de mine o ajta in instanta?
In raport de natura cauzei,declaratia nu are relevanta
cauza principala a fost consumul de alcool in momentul de fata nu mai consum alcool deloc, as vrea sa stiu daca dau o declaratie pe proprie raspundere ca in momentul in care voi reveni la acest viciu renunt total la custodia copilului aceasta declaratie nu o poate folosi in instanta in cazul in care trebuie fac un act notarial. oricum acest angajament care il iau este in defavoarea mea.
casnicia nu este un joc de documentele notariat sau cu martori. Sau te dati de plin sau mergi cu un picior. Singur lucru care trebuie sa angajez este sa nu mai bei daca asta te duce la violenta familiara. Asta va fi gandirea a un judecator. Si de aia, custodia va fi adresata pe mamei, independent de forma a declaratie, deoarece ea este cine iti aranjeze in asa fel ca iti revin ca om si ca sot si ca tata, fara viciile.. Afectivitatea ta in fata copii nu este suficient. Ai nevoie si de capul. Imi pare rau, dar nu cred ca un avocat poate iti da sfaturi pentru sa gasesc scurtatura in fata casnicie responsabila.

Alte discuții în legătură

In actualitate,,divortul,, narual narual buna ziua am si eu o problema si as dori tare mult un ajutor din partea dumneavoastra cu privire la un divort. sunt casatorita si am un copil minor,sunt ... (vezi toată discuția)
Divorț grecia Daniel1900 Daniel1900 Bună ziua,am o prietena căsătorită cu un cetățean grec,au împreună un copil de 3 ani,iar ea ar vrea să divorteze de el pentru că el consumă alcool, ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna mihaelamaria29 mihaelamaria29 Buna ziua! Suntem divortati de 4 ani si avem un baietel de 5 ani jumate care locuieste cu mine adica la mama( are domiciliu la mine) in urma divortului legea ... (vezi toată discuția)