sper sa ti se raspunda pana la urma la ceea ce doresti in termeni concreti.
eu pot doar sa ma gandesc logic: oare custodia unui copil nu este data de catre o instanta? dar alta problema pe care nu ati expus-o este daca copilul se afla pe numele dvs. sau al ei chiar daca nu sunteti casatoriti. iar daca sa zicem ca este trecut pe numele dvs. si ar dori dansa custodia care este data de catre tribunal atunci veti ajunge in tribunal chit ca aveti acel act sau altul sau ca nu aveti deloc. deci...oricum ar fi parca tot prin tribunale vad treaba daca dansa va vrea.
dar poate nu stiu eu bine si custodia poate fi atribuita unui parinte si de catre asistenta sociala ceea ce nu cred ca este in masura sa faca acest lucru.
oricum daca tot ati facut acel act pe care eu il vad mai mult o promisiune catre sinele dvs. de a nu mai bea incercati totusi sa nu o mai faceti si sa duceti viata de familie pe care v-o doriti si nu faceti promisiuni chit ca sunt ele verbale sau scrise doar pentru a fi facute.
mult succes in a va tine de cuvant!
copilul este pe numele meu, ceea ce doresc eu sa aflu e daca ar ajutao pe ea un asemenea act in cazul in care eu voi reveni la acest viciu, custodia se va da prin tribunal, normal, dar nu ar mai fi nevoie de numeroase infatisari, acest act ar fi total in defavoarea mea
daca dansa s-ar hotari sa initieze un proces pentru custodie si ar intruni toate aspectele legale in vederea obtinerii acesteia probabil mai mult ca sigur si acea declaratie ar atarna in favoarea dansei dar nu mai mult decat daca nu ar indeplini ceea ce se prevede legal in obtinerea custodiei, nu? ar fi in favoarea dansei dar un act e un act si mai ales de acest tip sub semnatura privata. am vazut acte facute la notariat si nu s-au luat in calcul asa ca...va las sa considerati si singur. oricum in obtinerea custodiei se va avea in vedere binele copilului si nu ce declara unul sau celalalt parinte ca ar fi adevarat sau nu asa ca...instanta va decide in functie de binele copilului care deseori este dat in grija mamei dar nu exclusiv.
si ori cu acel act ori fara acela tot atatea infatisari cate veti avea va trebui sa va prezentati, de ce credeti ca acel act v-ar scuti de prezenta la instanta nu stiu!?
Divorț grecia
Daniel1900
Bună ziua,am o prietena căsătorită cu un cetățean grec,au împreună un copil de 3 ani,iar ea ar vrea să divorteze de el pentru că el consumă alcool, ... (vezi toată discuția)