avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act oficial? declaratie pe proprie raspundere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act oficial? declaratie pe proprie raspundere

buna ziua, o declaratie pe proprie raspundere este recunoscuta in instanta daca e semnata de trei martori, sau trebuie semnata de un notar?
Cel mai recent răspuns: hopeless1 , utilizator 19:08, 21 Octombrie 2010
nu suntem casatoriti
vreau doar sa stiu daca ea se poate folosii de un asemenea act si sa castige custodia copilului in instanta, actul a fost ideea mea nu cererea ei(in cazul in care consum alcool) fara a ne mai judeca, pentru ca si eu ca si ea imi iubesc copilul dar vreau in acelasi timp sa se bucure si el de doi parinti nu de unu, ma arunc cu picioarele inainte doar pentru ca ma gandesc eu ca un act iar recastiga increderea, in cazul in care nu isi va retrage plangerea si eu ma voi lupta pentru copil ca nici ea nu e usa de biserica
E vorba de omenirea, biserica binecuventeaza omenirea si iubirea casnica. Eu cred ca singur lucru care trebuie sa faci este sa cer iertare si sa te las de documentele. Daca nu faceti asa, gandestete mai bine in regimen de vizite pentru copii in favorea ta cu custodia ei. De ce nu le cer in casatorie, daca ai intentia sa cresc cum trebuie copii? Este un document de mult mai de incredere. Nu sunt lucrurile care sa fac jumate, sau tot sau nimic. Ce incredere castig prin documentele partiale intruna relatia cu copii? Nu inteleg nimic, sincer. Nici cred ca nici tu nici ea vreti sa solutionez pana la capat. Imi pare rau.
deci, o poate ajuta un asemenea act, in cazul in care va cere din nou custodia copilului?
ea nu vrea sa facem nunta pentru ca a mai fost casatorita

Alte discuții în legătură

In actualitate,,divortul,, narual narual buna ziua am si eu o problema si as dori tare mult un ajutor din partea dumneavoastra cu privire la un divort. sunt casatorita si am un copil minor,sunt ... (vezi toată discuția)
Divorț grecia Daniel1900 Daniel1900 Bună ziua,am o prietena căsătorită cu un cetățean grec,au împreună un copil de 3 ani,iar ea ar vrea să divorteze de el pentru că el consumă alcool, ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna mihaelamaria29 mihaelamaria29 Buna ziua! Suntem divortati de 4 ani si avem un baietel de 5 ani jumate care locuieste cu mine adica la mama( are domiciliu la mine) in urma divortului legea ... (vezi toată discuția)