avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Impozit forfetar anulat?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Impozit forfetar anulat?

:innocent: Buna seara! As dori sa stiu daca cineva cunoaste mai multe despre intentia guvernantilor de a se renunta la impozitul forfetar. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:56, 26 Decembrie 2009
da exista o intentie si un proiect in care se propune scoaterea impozitului forfetar,de la 01.01.2010 este si aici proiectul de lege pe avocat.net, cautati si cititi materialul
Ultima modificare: Joi, 17 Decembrie 2009
luiza2008, utilizator
Legea a fost aprobata tacit de senat urmind sa intre in dezbatere la cam deputatilor
Nu o sa fie anulat impozitul forfetar prea curand , deoarece veniturile colectate la bugetul de stat sunt luate in calcul la formarea bugetului pe 2010 .

Daca ar fi anulat impozitul forfetar nu ar mai avea Elena Udrea ce cheltui ! :D
As fi bucuros ca guvernul condus de Emil Boc sa-mi infirme: cred ca impozitul acesta aberant, creatie a lui Pogea ca reprezentant al PDL, va ramane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare informatie ContSters119945 ContSters119945 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o informatie referitoare la recentul adoptat Cod al Muncii. De unde pot sa il downloadez in format electronic ? (vezi toată discuția)
Au fost publicate normele de aplicare a modificarii codului fiscal referitoare la impozitul forfetar Alin Popescu Alin Popescu Avocatnet.ro va prezinta in varianta integrala HG nr. 488/2009 - completarea Normelor metodologice de aplicare a Codului Fiscal. Pentru a le citi, va ... (vezi toată discuția)
Proiect favorabil prin care prevede ca ..... ollyjunior ollyjunior Buna doresc sa stiu daca proiectul de lege care a primit aviz favorabil din partea cabineului domnului ministru in legatura cu Administratori de bloc precum ca ... (vezi toată discuția)