avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Codebitor obligat sa inchei asigurare de viata
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Codebitor obligat sa inchei asigurare de viata

Buna dimineata,
Am nevoie de ceva lamuriri in legatura cu un credit Prima casa.
Creditul este luat pe numele sotiei deoarece ea avea ceva beneficii la banca respectiva (BT - pentru ca sar putea sa fie util). Noi am platit 50% din valoarea locuintei cu banii nostri si restul de 50% am luat credit. In contractul de creditare de la banca eu figurez ca si codebitor. Banca ne-a cerut amandurora sa incheiem o asigurare de viata la o anumita companie, agreata de ei.
Cercetand biroul de credite am descoperit ca eu nu figurez ca si codebitor nicaieri.
Atunci eu de ce am fost "obligat" sa imi fac asigurare de viata? Eu daca patesc ceva presupun ca banii de pe asigurare merg catre banca deoarece asigurarea este cedata in favoarea bancii, sau ma insel?

Cu respect,
Madalin.

Alte discuții în legătură

Raportat abuziv la biroul de credite valeantudor valeantudor Buna ziua. Am patit o chestie interesanta ... am vrut acum o saptamana sa imi fac un card de cumparaturi si am fost refuzat pe motiv ca sunt raportat la Biroul ... (vezi toată discuția)
Se poate muta ipoteca? tumi tumi buna ziua as dori sa stiu daca se poate muta ipoteca de pe un apartament cumparat prin banca pe un alt apartament cu care vreau sa fac schimb?as mai vrea sa ... (vezi toată discuția)
Intabulare imobil adjudecat la licitatie ScarfaceX ScarfaceX Buna Am achizitionat prin licitatie publica un imobil. Toate bune si frumoase pana am ajuns la intabularea acestuia. Mi s-a cerut un document justificativ ... (vezi toată discuția)