avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Arhiva Cooperativa Prestarea Herculane
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Arhiva Cooperativa Prestarea Herculane

Vă rog ajutați -mă sa găsesc Arhiva Cooperativa Prestarea Herculane pentru a ridica o adeverința pentru pensie ? elisatuberoza25
Cel mai recent răspuns: elisatuberoza25 , utilizator 21:27, 1 August 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incercati la;
Serviciul Judetean Caras-Severin al Arhivelor Nationale:
Adresa: Caransebeş, str. Calea Timișoarei, nr. 74, jud. Caraş-Severin
Telefon : 0255/512981, 0255/51 29 18
Fax: 0255/512981
E-mail: carasseverin@arhivelenationale.ro
Mulțumesc mult. Dar nu am găsit la arhiva națională, ?. Nu interesează pe nimeni că oamenii pierd bani și nu au nici sănătate .Chiar nu știu unde se poate găsi arhiva Cooperativa Prestarea Herculane pentru croitorie. Fiind din Timișoara e mai greu sa găsesc și totuși mai sper. Poate cineva din Reșița mă ajută. elisatuberoza25

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta vechime ilievio ilievio Va rog,daca ma poate ajuta cineva.....Tatal meu a lucrat la Intreprinderea Miniera BOCSA,de unde poate lua adeverinta cu vechimea ??? (vezi toată discuția)
Unde pot gasi cartile de munca , crivina, caras severin maria1949 maria1949 Buna ziua , de trei luni caut arhiva cu cartile de munca de la Crivina , Caras Severin si nu le pot gasi . Vreu sa ies la pensie si nu am cartea de munca . Eu ... (vezi toată discuția)
Arhiva mt-tcif-sut craiova frnt frnt am lucrat la IMT-Tcif-Sut Craiova in anii \'70-75,acum vreau sa mi scot vechimea si grupa pt pensionare si nu gasesc arhiva,va rog daca puteți să mă ... (vezi toată discuția)