avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Părăsire domiciliu conjugal cu copilul
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Părăsire domiciliu conjugal cu copilul

Bună seara. Eu și soțul avem un copil împreună. Din diverse motive nu ne mai înțelegem. Dacă vreau sa părăsesc domiciliu el nu ma lasă să iau băiatul. Ce trebuie sa fac ca să nu meargă la politie sa zică ca am fugit cu copilul și sa îmi fie luat?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Rafaela28 , utilizator 08:13, 31 Iulie 2020
Corelati deschiderea divorțului cu părăsirea domiciliului.
Cautati avocat.
O sa va consilieze juridic avocatul.dvs.
Va mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta presedintiala ma ajuta cu ceva? ioana71 ioana71 Buna ziua, am o problema. Sunt in divort cu sotul si de de acum o luna a luat copilul de acasa si l-a dus la socrii mei. Nu mi-a adus copilul sa il vad decat ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu ianos alina ianos alina Buna ziua. Sunt divortata din 2015 si am un copil minor in varsta de 6 ani.In urma divortului,domociliul copilului s-a stabilit la mine insa avand custodie ... (vezi toată discuția)
Parasirea domiciliului inainte de diort Nutanuta Nutanuta BUNA ZIUA!Sunt casatorita de 4 ani siam un baietel de 2 ani.Locuiesc in Italia si vreau sa divortez de sot .Intrebarea mea este :pana bag divort as putea sa ... (vezi toată discuția)