avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... parasirea domiciliului inainte de diort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

parasirea domiciliului inainte de diort

BUNA ZIUA!Sunt casatorita de 4 ani siam un baietel de 2 ani.Locuiesc in Italia si vreau sa divortez de sot .Intrebarea mea este :pana bag divort as putea sa imi iau copil si sa locuiesc in ala parte ?Ar afecta cu ceva in cazut in care eu imi doresc ca baiatul sa ramana cu mine ?Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 5 Noiembrie 2018
Nutanuta, utilizator
Cel mai recent răspuns: Nutanuta , utilizator 09:26, 6 Noiembrie 2018
Buna seara,
Daca divortati in Romania nu are nicio importanta ca parasiti domiciliul sotului impreuna cu minorul
Daca divortati in Italia interesati-va la un avocat de acolo.
Daca doriti sa divortati in Romania formulati o procura speciala pentru o persoana in care aveti incredere sau unui avocat pentru a va reprezenta in instanta.
In Italia situatia este mai complicata.

Despartirea in fapt este una, separatia alta si minorul altceva...

Unde vreti sa plecati?
Vreau sa ma mut in alta casa,tot acolo.Deci nu parasesc orasul.Doar ca nu vreau sa mai stau in casa cu el

Ultima modificare: Marți, 6 Noiembrie 2018
gi-jane2, moderator
Va trebui sa discutați cu un Av italian pt a vedea ce prevede legea italiana in situația dvs,daca erați in tara va puteam confirma ca nu erau probleme.
Va multumesc!

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Va trebui sa discutați cu un Av italian pt a vedea ce prevede legea italiana in situația dvs,daca erați in tara va puteam confirma ca nu erau probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau divort---locuiesc in italia pisicul negru pisicul negru Locuiesc in Italia de 5 ani si doresc sa divortez de sotul din Romania. Nu vreau sa lipsesc de aici de la munca , dar vreau sa divortez cat mai repede ... (vezi toată discuția)
Separare fara divort cu un copil de 10 luni lungulavinia lungulavinia Traim in Italia,ne-am casatorit anul trecut in Romania,vreau ca,copilul sa ramana la mine iar pana la divort pe care nu intentionez sa-l deschid curand,vreau ... (vezi toată discuția)
Divort, parasirea domiciliului gabrielabarbupetre gabrielabarbupetre buna ziua, as dori sa va dresez o intrebare usor complicate. sunt casatorita si ma un baietel de 5 ani. doresc sa divortez de sotul meu deoarece exista ... (vezi toată discuția)