avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... separare fara divort cu un copil de 10 luni
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

separare fara divort cu un copil de 10 luni

Traim in Italia,ne-am casatorit anul trecut in Romania,vreau ca,copilul sa ramana la mine iar pana la divort pe care nu intentionez sa-l deschid curand,vreau sa ma separ si sa ma mut cu parintii mei care stau tot in Italia,as vrea sa stiu daca trebuie sa anunt undeva ca plec,fara a fi acuzata mai tarziu ca am parasit domiciliul sau ca am rapit copilul chiar daca sotul este de acord momentan.

Ultima modificare: Vineri, 14 Septembrie 2012
lungulavinia, utilizator
Cel mai recent răspuns: lungulavinia , utilizator 10:32, 14 Septembrie 2012
In Romania nu ar fi probleme sa faceti asa cum ziceti.

Pentru Italia ar trebui sa consultati un avocat italian.
Ei au legi destul de diferite de Romania si ceea ce este in Romania nu este neaparat valabil si in Italia.
multumesc,m-am gandit si la asta,macar o idee am vrut sa-mi fac gandindu-ma ca majoritatea legilor sunt la fel
Ati vazut ca in Italia actioneaza foarte rapid in caz de probleme legate de minori.
In Romania nu prea se actioneaza...
Da asa este,doar ca mi-e frica sa nu pot pleca cu copilul,fara el nu mai am viata,ramane sa merg la un avocat
sa ma informez
Ultima modificare: Vineri, 14 Septembrie 2012
lungulavinia, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasirea domiciliului inainte de diort Nutanuta Nutanuta BUNA ZIUA!Sunt casatorita de 4 ani siam un baietel de 2 ani.Locuiesc in Italia si vreau sa divortez de sot .Intrebarea mea este :pana bag divort as putea sa ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului Maria 1996 Maria 1996 Buna ziua eu am fost impreuna cu fostul in comcubinaj am avem un baiat de 3 ani copilul este nascut si a locuit cu mine in italia are rezidenta acolo la un ... (vezi toată discuția)