avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Taxa timbru penalitati intarziere plata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Taxa timbru penalitati intarziere plata

Buna seara,

In cadrul unui proces desfasurat in anul 2019, s-a achitat o taxa de timbru in valoare de 7766,25 lei in 10 transe egale, formula stabilita de instanta, insa platile catre administratie locala s-au efectuat cu intarzieri (de ex, trasa aferenta lunii Ian. a fost platita in Aprilie). Drept urmare, persoana in cauza figureaza in acest moment in evidentele fiscale ale primariei cu obligatii de plata. As dori sa stiu care este valoarea penalitatilor aplicabile pentru intarzierea platii taxei de timbru, si cum se calculeaza aceasta (x% pentru fiecare zi de intarziere?).

Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 30 Iulie 2020
Lore Moca, utilizator

Alte discuții în legătură

Calcul penalitati la intarzieri suma de plata pt contract persoana fizica cu firma prestatoare de servicii kenitza kenitza Buna seara. Persoana fizica fiind, am incheiat un contract cu o firma prestatoare de servicii. Ultima factura primita trebuia achitata in 18 ianuarie 2010, ... (vezi toată discuția)
Amenda de circulatie platita figureaza in evidentele primariei Georgian3 Georgian3 Buna ziua, In 2008 am avut un eveniment rutier, in urma caruia am fost amendat de politie cu suma de 200 ron. In termenul legal am platit la CEC 50% din ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru la valoarea imobilului? claudia_koteles claudia_koteles buna, tatal meu a introdus o actiune avand ca obiect plangere impotriva incheierii de carte funciara(art 52alin2, legea 7/1996). schimband avocatul, acesta a ... (vezi toată discuția)