va multumesc,
tatal meu a cumparat prin vanzare -cumparare in 1982 casa si terenul( pe vremea aceea terenul era la cap), insa in baza legii18/1991. art.23,, sunt si raman in proprietate privata a cooperatoriloe sau dupa caz a mostenitorilor acestora[...] terenurile aferente casei de locuit si anexele gospodaresti, precum si curtea si gradina din jurul acestora....
asadar parintii mei sun proprietari ex lege al intregului teren aferent casei de locuit, deoareceera terenul lui x , care a vandut mai departe parintilor mei, nu-i asa?
- asadar parintii mei au fost intabulati in cartea funciara din 1982 si cu toate astea in anul 2001, copii vanzatorului au dezbatut succesiunea dupa tatal lor(vanzatorul) inticmindu-se un certificat de mostenitor pe care noi acum il atacam, adica dorim anularea lui.dupa care au vandut mai departe numitilor y si z o parte in teren., iar mai departe cumparatorii acestei parti de teren au mai dobandit printr-o sentinta judec.o alta suprafata de teren din totalul acelei suprafete cumparata de parintii mei!!!???
parintii mei erau proprietari tabulari si acum dorin anularea acelor acte.. certificatul de mostenitor, radiera din CF a acelei sentinte.
[
b]- actiunea principala a fost plangerea impotriva acestei inchieri de carte funciara, pe baza acelei sentine si ulterior schimbind avocatul acesta a introdus acea extindere si precizare de actiune cu privire la aceste neregularitati.
- acum comlpetul de judecata vazand aaceste capete de cerere a dat o amanare spre a putea depune minuta timbrarii acestora raportat la valoarea imobilului in litigiu sub sanctiunea anularii acesteia.
- putem merge la primarie sa cerem valoarea de impozitare? se plateste la toata valoarea suprafetei ? sau numai a ceea ce ni s-a luat prin uzucapiune si sentinta?