buna
- la actiunea de plangere impotriva incheierii de carte funciara, am mai facut o extindere si precizare de actiune in care am mai introdus cativa parati fata de cei din actiunea principala. Acea extindere si precizare cuprinde cereri de anulare a unor acte juridice( contracte vanzare-cumparare, certif. mostenitori) . Ni s-a impus sa platim taxa juridice raportat la valoarea imobilului in litigiu sub sanctiunea anularii extinderii ca netimbrata, am platit insa instanta a considerat disjungerea extinderii si precizarii de actune.
Actiunea principala a fost suspendata, iar acum mergem mai departe cu un alt dosar-disjungere.
Intrebarea mea este: inscrisurile mele(contracte de vanzare -cumparare) , probele care arata ca eu sunt proprietar nu se mai regasesc in dosarul de disjungere. ESTE FOARTE NECESAR SA LE INTRODUC ????????????nu cred ca se vor atasa din celalat dosar, nimeni nu le-a cerut. ALTFEL CUM POATE INSTANTA SA-MI DEA DREPTATE DACA EU NU DEPUN NICI O DOVADA??? LA FEL INTREB SI DE TAXA DE TIMBRU ACHITATA??? ESTE VALABILA??? SAU SA ATASEZ COPIE DUPA CHITANTA SU MINUTA CARE CAU FOST DEPUSE LA PRIMUL DOSAR, CEL SUSPENDAT???
RO RASPUNS URGEBT CA AM PROCES PE DATA DE 8