avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil PFA
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil PFA

Buna ziua. Un PFA care factureaza lunar 12000-14000 lei, dar plateste contributiile raportate la salariul minim (cu exceptia impozitului), fara contract separat cu casmb si fara sa fiu angajata pe PFA, in momentul in care intru in CCC si suspend activitatea, indemnizatia va fi calculata 85% din venit sau iau indemnizatia minima?
Ultima modificare: Vineri, 31 Iulie 2020
rucsy1992, utilizator

Alte discuții în legătură

Concediu paternitate 2017 Lucid Lucid Buna ziua , in momentul de fata sunt salariat , dar am venituri si pe PF(Intrepridere individuala ) , intrebarile mele sunt : - pentru calcularea ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu indemnizatie cresterea copilului MihaelaNiculae MihaelaNiculae Buna ziua, Sper sa expun cat mai clar problema cu care ma confrunt. Eu voi naste un copil la inceputul lui august, deci in aprox 2 luni, iar sotul meu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil 2015-2016 szaliatti szaliatti Buna ziua, as dori sa va intreb cum se calculeaza indemnizatia de crestere la copil pentru sotia mea cine ar intra in concediul de maternitate anul asta din ... (vezi toată discuția)