avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... programul ,,Microgranturi pentru firme și PFA - 2.000 ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

programul ,,Microgranturi pentru firme și PFA - 2.000 Euro"

Buna ziua,
Se mai califica o companie pentru programul "Microgranturi pentru firme și PFA - 2.000 Euro", daca administratorul care este si singurul salariat, a beneficiat de somaj tehnic si ulterior beneficiaza de decontarea unei procent de 41.5% din salariul de bază brut al angajatului, se mai califica si la programul de microgranturi de 2 000 de euro?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Decontare 41.5% oug 92/2020 nicoleta.mantu1 nicoleta.mantu1 Pentru o societate Horeca-restaurante care a beneficiat de somaj tehnic pentru intreruperea activitatii si care incepand cu 1 iunie 2020 cand s-au deschis ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am avut in somaj tehnic tot personalul din departamentul ... twinklestar357 twinklestar357 Buna ziua. Am avut in somaj tehnic tot personalul din departamentul administrativ in perioada 16.03 - 12.06. Am intrebat la AJOFM daca pot sa depun si ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic pytyck pytyck Firmelor cu un singur angajat li se poate aplica prevederea conform careia \"beneficiaza de somaj tehnic in procent de 75% dintre angajatii care au contracte ... (vezi toată discuția)