Buna ziua! Am o salariata care este in concediu de maternitate, vrea sa stea in CCIc doar 2 luni si sa-si reia activitatea pentru a beneficia de stimulent de insertie.
In aceasta perioada nu prea este nevoie de ea(societate cu cod caen 9602 - salariata este manichiurist, incadrata cu norma intreaga). Ar putea relua activitatea dar cu TIMP PARTIAL(in baza unui act aditional, evident)??
Multumesc!
1. Reluarea activitatii se va face in baza aceluiasi contract individual de munca, angajatorul emitand o decizie de incetare a suspendarii c.i.m. si de reluare a activitatii.
2. La revenirea din CCC se poate modifica c.i.m. cu acordul partilor sau unilateral de catre angajator in conditiile prevazute de Codul Muncii.
3. Acordarea stimulentului de insertie nu este conditionata de durata timpului de munca , norma intreaga sau timp partial. Prin urmare, in situatia in care va avea un contract part-time va beneficia de stimulent.
Stimulent insertie
moni89
Buna dimineata, am si eu nevoie de cateva lamuriri va rog.
Sunt in concediu crestere copil, va trebui sa imi reiau activitatea in luna iulie a.c pentru a ... (vezi toată discuția)