avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Am o salariata care este in concediu de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Am o salariata care este in concediu de maternitate, ...

Buna ziua! Am o salariata care este in concediu de maternitate, vrea sa stea in CCIc doar 2 luni si sa-si reia activitatea pentru a beneficia de stimulent de insertie.
In aceasta perioada nu prea este nevoie de ea(societate cu cod caen 9602 - salariata este manichiurist, incadrata cu norma intreaga). Ar putea relua activitatea dar cu TIMP PARTIAL(in baza unui act aditional, evident)??
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: personalRU , utilizator 08:46, 3 August 2020
1. Reluarea activitatii se va face in baza aceluiasi contract individual de munca, angajatorul emitand o decizie de incetare a suspendarii c.i.m. si de reluare a activitatii.

2. La revenirea din CCC se poate modifica c.i.m. cu acordul partilor sau unilateral de catre angajator in conditiile prevazute de Codul Muncii.

3. Acordarea stimulentului de insertie nu este conditionata de durata timpului de munca , norma intreaga sau timp partial. Prin urmare, in situatia in care va avea un contract part-time va beneficia de stimulent.
Multumesc ptr raspunsul mai mult decat elocvent!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie moni89 moni89 Buna dimineata, am si eu nevoie de cateva lamuriri va rog. Sunt in concediu crestere copil, va trebui sa imi reiau activitatea in luna iulie a.c pentru a ... (vezi toată discuția)
Salariata revenita la serviciu din ccc RalukElena RalukElena Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: am revenit la serviciu de pe data de 04.12.2017, cu 60 de zile inainte de a implini baiatul 2 ani pentru a ... (vezi toată discuția)
Care sunt condițiile stimulentului de inserție după ccc? Raluca Duta Raluca Duta Buna ziua. In prezent ma aflu in CCC pana pe data de 23 oct 2020 când copilul va împlini 2 ani. Soțul meu nu îndeplinește condițiile de a primi ... (vezi toată discuția)