avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Legat de programul prima casa sau o noua ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Legat de programul prima casa sau o noua casa cum ...

Buna ziua,
Legat de programul prima casa sau o noua casa cum se numeste acum, impreuna cu sotia avem o casa la tara dobandita prin contract de vanzare cumparare, daca o vindem suntem eligibili pentru programul o noua casa ?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Eligibilitate prima casa libelula222000 libelula222000 Buna ziua, As dori sa supun atentiei urmatoarea nelamurire a mea. Incepand cu luna Octobrie 2009 am inteles ca s-au adus modificari legii \" Prima Casa\" in ... (vezi toată discuția)
Condiții de obținere a unui credit prima casă Ionutbog Ionutbog Buna ziua! Ma numesc Bogdan și împreună cu soția mea dețin un imobil (casă la țară) cu suprafața de 75 mp dobândit prin contract de vânzare - ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament cumparat prin prima casa Cornelia2016 Cornelia2016 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu conditiile prin care poate fi vandut un apartament cumparat prin programul Prima casa dupa 5 ani de la achizitie. Dorim sa ... (vezi toată discuția)