avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Adeverinta angajator pentru concedii medicale
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Adeverinta angajator pentru concedii medicale

Buna seara. imi puteti spune va rog care este modelul de Adeverinta pentru concedii medicale (cel cu numarul de zile de concediu medical din ultimele 12/24 luni) care este cerut in spital la acordarea de concedii medicale? Am gasit pe internet mai multe variante. unele cereau 12 luni altele 24. nu stiu care e cea corecta.
Am inteles ca cea VALABILA acum e anexa 19 dar si la ea gasesc mai multe variante pe internet.
Va multumesc mult! O seara buna!
Ultima modificare: Vineri, 31 Iulie 2020
AndreeaGeorgiana2019, utilizator
Cel mai recent răspuns: AndreeaGeorgiana2019 , utilizator 11:55, 5 August 2020
Varianta corecta
[ link extern ]
Va multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverințe pt fostul angajat AndreeaCristina86 AndreeaCristina86 Bună ziua! Am nevoie de o informație. De la fostul loc de muncă mi s-a dat adeverința de vechime. După 2 luni jumătate la noul loc de muncă îmi cere ... (vezi toată discuția)
Concediu medical ptr operatie la ochi-strabism bogdan2014 bogdan2014 Buna ziua, trebuie sa-mi fac o operatie de strabism la unul din ochi. Am dreptul la concediu medical si cat timp, si cine il acorda? Nu am mai fost de 10 ... (vezi toată discuția)
Adeverinta cu nr.zile concediu medical AdiCov AdiCov Va rog sa-mi spuneti daca in noul format al adeverintei de asigurat se mai completeaza sau nu datele -coasiguratului- ? (vezi toată discuția)