avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Problema asociatie locatari-> calcul caldura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Problema asociatie locatari-> calcul caldura

Salut,

Am si eu o problema cu asociatia de locatari, mai exact cu Presedintele si Administratorul.

Pe scurt: blocul nostru este contorizat cu repartitoare pe fiecare apartament, dar din cauza ca baietii de la asociatie au incasat banii pe citirea repartitoarelor dar nu i-au virat catre firma respectiva, acestia refuza sa vina sa mai citeasca.

Suma este in valoare de 140 de milioane si oamenii vor sa ne calculeze la metru patrat, in functie de cat are apartamentu, lucru total aiurea pentru ca toate apartamentele sunt contorizate.

Mai sunt ceva datorii la bloc de vreo 70-80 de mil de la diversi la scara noastra.


Ne-a dat drumu la caldura abea de ieri deci timp ar mai fi...sa fac ceva.

Intrebarea mea este: care este procedura in cazurile astea? Sa fac reclamatie la Garda Financiara? Sau cum sa fac sa ia in calcul repartitoarele... astia chiar cred ca pot sa faca ce vor...

Multam de sfaturi.
Cel mai recent răspuns: Hai-Hui , utilizator 21:05, 20 Decembrie 2009
Dv.ca proprietari trebuie sa-i fortati sa va ia in calcul repartitoarele. Intocmiti un tabel cu semnaturi si prezentati-l presedintelui.
Luati si legatura cu firma care v-a montat repartitoarele sa vedeti ce se intampla cu contractul intre firma si asociatie pentru calculul caldurii.

Nu vor sa ia in calcul repartitoarele pentru ca au disparut cele 100 si ceva de milioane pe care domnii de la asociatie le-au incasat si nu le-au mai departe firmei de repartitoare, firma care acum refuza sa vina sa mai citeasca/calculeze costurile.

Asa pot si eu sa isi scoata niste bani in plus si sa stea si fata administratorului care are datorii garla...
Daca au disparut... cereti socoteala presedintelui, administratorului si nu ar fi rau sa faceti si o plangere la politie.
O sa vad ce fac in zilele urmatoare. Oricum ar fi nu o las asa, noi suntem contorizati si trebuie sa ni se ia in calcul repartitoarele. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz in serviciu - administrator de bloc A-Mihai A-Mihai Situatia cu care ma confrunt este urmatoarea: - Locuiesc intr-un apartament la bloc, fiind totodata si membru al Asociatiei de proprietari constituita din ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract techem marian1109 marian1109 buna ziua as dori sa stiu si eu daca se poate rezilia un contract cu firma de repartitoare techem deoarece platesc enorm de mult caldura. Mentionez ca eu nu am ... (vezi toată discuția)
Doresc sa raman contorizat castellanul castellanul As dori sa stiu daca pot sa raman contorizat cu repartitoare de caldura, in contextul in care majoritatea propietarilor au optat pentru scoaterea lor? Se ... (vezi toată discuția)