avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... proces pretentii reclamant electrica
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

proces pretentii reclamant electrica

buna, am facut o vanzare imobil in anul 2002 si nu am am schimbat contractul cu electrica pe numele cumparatorului iar acum in 2009 am primit o citatie de la electrica pt fond-pretentii intrucat nu am platit ultimele sase facturi si chiar ca s-a demontat contuarul,cerandumi-se sa fac intampinare.
daca poate cineva sa-mi ofere sfaturi!
va multumesc!X-( #-o
Cel mai recent răspuns: leonida , utilizator 11:01, 31 Iulie 2010
Ori ce contract produce efecte intre partile care l-au incheiat,prin urmare daca nu a-ti incheiat un nou contract cu electrica pe numele celui care a cumparat imobilul,sunteti parte din vechiul contract si trebuie sa-l respectati,adica sa platiti facturile,sau mergeti la cumparator si convingetil sa plateasca.
Daca exista un proces pe rol, in care sunteti parata,atunci depuneti intampinare cu cel putin 5 zile inainte de prima zi de infatisare.In intampinare motivati ceea ce s-a intamplat,care sunt motivele pentru care nu a-ti mai achitat facturile si cereti instantei sa-l cheme in proces pe cumparator ca fiind noul consumator si sa-l oblige la plata facturilor,plus cheltuielile de judecata si alte cheltuieli ce s-au facut in acel proces.
Va recomand sa discutati si cu un avocat,pentru a va redacta cererea de intampinare.
Bafta.
multumesc mult!
va multumesc mult,am facut singura intampinarea pe care am depus-o cu 5 zile inainte de termen=D> la care am atasat si contractul de vanzare- cumparare al imobilului si m-am prezentat la termen unde am invocat lipsa calitatii procesuale,
sfaturile d-voastra mi-au fost de un real folos.=D>
~ Conținut șters la cerere ~
dar daca noul proprietar a schimbat tensiunea electrica de la 220 w,tensiune regasita in contractul pe care l-am facut in anul 1999 cu electrica la 400 w si in facturile pe care electrica le-a depus la dosar se arata ca s-a efectuat schimbarea contuarului in anul 2005,iar eu am facut contractul de vanzare autentic al apartamentului in anul 2002,si daca cineva ma poate ajuta se poate invoca si prescriptia,care daca nu gresesc este de 3 ani de la vanzare?,astept pareri,
va multumesc!

Alte discuții în legătură

Recurs-pretentii leonida leonida am fost chemata in judecata de catre electrica pentru pretentii,judecatoria a admis lipsa calitatii procesuale pasive pe care eu am invocata,sa va explic mai ... (vezi toată discuția)
Intrebare? mmmmela mmmmela ce se intampla daca o societate de furnizare a energiei electrice a castigat in instanta plata facturilor neplatite iar cel care trebuie sa plateasca nu are ... (vezi toată discuția)
Abuz dezvoltator? stef23426 stef23426 Am incheiat un atecontract cu un dezvoltator se apropie termenul de predare al apartamentului, dar acesta nu este bransat la curent electric. Mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)