ce se intampla daca o societate de furnizare a energiei electrice a castigat in instanta plata facturilor neplatite iar cel care trebuie sa plateasca nu are nici un venit si nici o proprietate pe numele lui?ce poate face aceasta societate pentru a-si recupera banii?
nu inteleg ce facturi trebuia sa plateasca, daca nu are nici o locuinta.
din pacate nu puteti executa hotararea daca nu are nici un bun si nici nu lucreaza
multumesc in primul rand de raspuns,tocmai asta este supararea mea,de aproximativ un an le explic in instanta ca nu am cum sa platesc curentul electric furnizat pentru acel apartament,deoarece eu l-am vandut in anul 2002 si facturile sunt din 2009,dar mi-au respins si exceptia lipsei calitatii procesuale pasive si prescriptia extinctiva si absolut totul,intre timp au schimbat si tensiunea electrica folosindu-mi numele si fiind semnat de noul proprietar,contractul pe care l-am facut eu pentru furnizarea energiei electrice este din anul 1999 iar in facturile aduse de reclamanta in instanta ca fiind neplatite se specifica ca este vorba de un contract din anul 2005,am cerut acel contract din 2005 dar instanta refuza sa-l ceara deoarece reclamanta zice ca a fost schimbat anul la toate contractele?oare este asa?
O intrebare?
mmmmela
daca am facut un contract cu executare succesiva cu o societate de furnizare a energiei electrice acum multi ani,iar dupa aceea am vandut imobilul ... (vezi toată discuția)
Recurs-pretentii
leonida
am fost chemata in judecata de catre electrica pentru pretentii,judecatoria a admis lipsa calitatii procesuale pasive pe care eu am invocata,sa va explic mai ... (vezi toată discuția)