avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Atestare Detectiv particular
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Atestare Detectiv particular

Buna ziua.
O intrebare, pentru atestarea privind examenul de detectiv particular, am observat o conditie din Legea nr. 329/2003, art.4, alin. e) care specifica "nu desfășoară o activitate care implică exercițiul autorității publice. "
Eu sunt functionar public de executie intr-o administratie publica locala.
Ma poate afecta inscrierea, sau este vorba de demnitari (primari, etc), sef serviciu, etc?
Probabil nu am voie sa profesez concomitent, dar ma gandesc pentru viitor.

Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 August 2020
cosming2018, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:20, 2 August 2020
Va poate afecta inscrierea .... sintagma "nu desfășoară o activitate care implică exercițiul autorității publice. " .... include si functionarii publici.
Ultima modificare: Duminică, 2 August 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat intr-o institutie publica si detectiv particular mirceamonac mirceamonac Angajatul in regim contractual la o institutuie publica este incompatibil cu profesia de detectiv particular,mai exact implica execitiul autoritatii publice? (vezi toată discuția)
Firma detectivi NICOLAE LAMBRU NICOLAE LAMBRU Buna ziua, O firma de detectivi privati poate presta si servicii de formare profesioanla - cursuri de detectivi in cadrul aceluiasi cod CAEN, sau este ... (vezi toată discuția)
Licenta pentru detectiv particular! ContSters102770 ContSters102770 Buna ziua! Am o intrebare de adresat! Care sunt procedurile pentru a obtina autorizatie de detectiv particular? Am inteles ca trebuie sa ai studii ... (vezi toată discuția)