avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Formularul pentru rezidenta fiscala
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Formularul pentru rezidenta fiscala

Buna ziua sunt persoana fizica si am parasit Romania in anul 2008 ,am lucrat in Cipru din 2008 pana la jumatatea anului 2015 dupa care am venit in Qatar Doha unde lucrez si in prezent in ambele tari am lucrat cu contract de munca in Cipru am platit toate darile catre statul cipriot care miau fost deduse automat din salariu .Am fost in tara doar in vacanta pt perioade scurte de timp ,detin un apartament in Romania pt care platesc anual toate taxele intrebarea mea este daca trebuie sa depun formularul pt Rezidenta fiscala avand in vedere ca am plecat din tara in 2008 si legea a fost data in 2012 cu amendamentele ce au urmat in 2016 si 2018.Mutumesc anticipat.
Ultima modificare: Luni, 3 August 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Rezidenta cipru dia20d dia20d buna ziua, locuiesc in cipru de 4 ani,timp in care am lucrat,asa ca am toate actele in regula,m-ar interesa sa stiu actele necesare pentru obtinerea ... (vezi toată discuția)
Munca in cipru marinarul70 marinarul70 lucrez in cipru de 4 ani dar numai pe sezon..din mai pana la sfarsit de octombrie..asi dori sa stiu daca am drept la somaj daca nu locuiesc in cipru si vin in ... (vezi toată discuția)
Decădere din drepturile parintesti andreinikoleta andreinikoleta Este posibil ca o mama sa fie decazuta din drepturi fara a fi anuntata de existenta unui proces? (vezi toată discuția)