avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Omitere moștenitor la dezbaterea succesiunii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Omitere moștenitor la dezbaterea succesiunii

Buna seara. Mama mea are 3 frați vitregi după tata. Aceștia au cerut succesiunea fără să o citeze sau sa o întrebe. Am inteles ca deja este eliberat certificatul de moștenitor. Ținând cont că proprietatea bunicului este în Dâmbovița și noi locuim in Craiova, care sunt pasii pe care ii putem face? Bunicul a murit în 1995. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Succesiune ContSters362803 ContSters362803 Dorim sa dezbatem mostenirea dupa decesul tatalui nostru. Actele de propietate ale celor doua corpuri de casa sunt: Corp A Certificat de Mostenitor (anul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. va expun situația: tatăl meu a murit acum 10 ani. ... Claus17 Claus17 Buna ziua. Va expun situația: Tatăl meu a murit acum 10 ani. El a fost căsătorit a doua oară cu o alta femeie, care trăiește in ziua de azi. Tatăl meu ... (vezi toată discuția)
A doua succesiune misi_radu misi_radu Buna ziua! Voi incerca sa fiu scurt. In anul 2001, a murit tata. Sotia supravietuitoare(mama mea vitrega), a deschis succesiunea cerandu-si dreptul asupra ... (vezi toată discuția)