avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren cumpărat cu chitanță de mână în 1971
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren cumpărat cu chitanță de mână în 1971

In anul 1971 tatăl meu a cumpărat un teren cu chitanță de mână.In toți acesti ani impozitul a fost plătit pe numele proprietarului.Am căutat un mostenitor legal pe la toate instituțiile posibile si nu am găsit pe nimeni.Dacă tribunalu îmi respinge cererea de legalizare pot merge pe uzucapiune sau să dau primăria in judecata!

Alte discuții în legătură

Uzucapiune - ajutor ! leorot leorot Supun atentiei dvs urmatoarea speta: 1937 - strabunicul meu cumpara un teren. actul s-a pierdut - am obtinut de la arhivele statului o copie a inregistrarii ... (vezi toată discuția)
Cum se face un rol aiurelu36 aiurelu36 Tatal meu a decedat anul trecut,pentru a face succesiunea ,notarul mi-a cerut mai multe documente de la primarie, logic am fost la primarie si am solicitat ... (vezi toată discuția)
Uzucapiunea de 30 de ani fata de mostenitori Mircea1787 Mircea1787 Vă propun speţa mea de uzucapiune să vă daţi cu părerea dacă ar avea şanse de reuşită sau nu....încă nu am formulat cererea. Orice sfat e ... (vezi toată discuția)