avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1119 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Important - duplicat certificat de naștere minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Important - duplicat certificat de naștere minor

Buna ziua,
m-ar interesa daca un tata divortat de sotie poate obtine un duplicat la Certificatul de nastere al fiului sau, intrucat originalul e la mama, acolo unde fiul are domiciliul iar aceasta nu doreste sa trimita copie necesara in anumite imprejurari legate de interesul minorului. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Copie certificat de nastere iulia53 iulia53 Buna dimineta Am o problema de rezolvat,un client are nevoie de o copie legalizata a certificatului de nastere a minorului avut din prima casatorie,Cum il ... (vezi toată discuția)
Certificat nastere, duplicat anndreeaandaa anndreeaandaa salut fiica mea are un copil dintr-o relatie sau despartit insa certificatul de nastere aramas la el nu vrea sa il dea am fost la politie insa ei au spus ca ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea copilului si mama sa nu vrea carmenconstantin carmenconstantin Va salut , va rog daca cineva ma poate ajuta sa-mi explice cum sa recunosc un copil asumindu-mi obligatiile si drepturile de tata cu toate ca mama minorei se ... (vezi toată discuția)