Buna dimineta
Am o problema de rezolvat,un client are nevoie de o copie legalizata a certificatului de nastere a minorului avut din prima casatorie,Cum il poate obtine si de unde?Are nevoie la dosarulde angajare la o firma straina.Fosta sotie nu vrea sa-i de certificatul de nastere a copilului nici sa-i faca copie,tot taraganeaza lucrurile.Ar putea clientul meu sa-l obtina de altundeva.mentionez ca fosta sotie e din R. Moldova si momentan acolo locuiete cu minorul care-i a fost incredintat spre crestere,dar clientul plateste pensie alimentara si se intereseaza tot timpul de minor.
Va rog o sugestie,un sfat..
Multumesc anticipat.
A fost la primara unde este inregistrat nasterea copilului si i s-a spus sa ceara de la fosta nevasta copie.El nu are dreptul sa ceara un duplicat,legal?
Nu avem voie, legal, sa detinem 15 certificate de nastere. Nu exista duplicate ale certificatelor de nastere.
Se face o copie legalizata dupa original si se trimite de mama cu posta. Daca doreste sa inteleaga ca asa si copilul ei va putea primi pensie mai mare.
Daca nu functioneaza, explicati asta firmei angajatoare si anexati copia legalizata a hotararii de plata pensie intretinere sau divort, ce aveti.
Hotarare divort
ileana1
stie cineva hotararea de divort definitiva si irevocabila se primeste tot acasa?(pe cea definitiva am primit-o din 15 feb.)Sau de unde se scoate?inteleg ca tb ... (vezi toată discuția)