avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cat timp se păstrează filmările de la un bancomat?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cat timp se păstrează filmările de la un bancomat?

Cat timp se păstrează filmările de la un bancomat?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 09:29, 3 August 2020
Fiecare operator bancar prin normele interne dispune timpul care se arhiveaza datele stocate de sistemele de supraveghere
De regula,datele se pastreaza timp de 6 luni
In spiritul GDPR - majoritatea bancilor pastreaza maxim 30 de zile filmarile de la bancomate. Cel mai bine ar fi sa va adresati bancii in scris si sa vedeti durata, poate au alte prevederi interne.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imagini supraveghere bancomat. craiovan22 craiovan22 Imi poate cineva confirma cam cat timp tin de obicei bancile inregistrarile video de la retragarea de numerar. Au niste camere frumoase langa bancomate si din ... (vezi toată discuția)
Filmari asociatie proprietari Radu334 Radu334 Buna ziua, Am facut cerere pentru retinerea filmarilor captate de camerele video de supraveghere, firmei care administreaza complexul de blocuri, in urma ... (vezi toată discuția)
Are dreptul politia rutiera sa foloseasca inregistrarea de pe ... paul_sonea paul_sonea Are dreptul Politia Rutiera sa foloseasca inregistrarea de pe o camera de pe domeniul public, fara ca eu sa fiu anuntat? E vorba de o atingere intre 2 masini ... (vezi toată discuția)