avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Unitatea nu vrea să îmi deconteze bon pentru ...
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Unitatea nu vrea să îmi deconteze bon pentru servicii turistice

Bună ziua. Sunt angajat Mapn am factura și bon pentru servicii turistice efectuate în perioada concediului de odihna, pe ordinul de serviciu am fost trecut la Alba Iulia, factura este pe numele unei pensiuni din județul Alba dar dintr-o comună acolo unde am avut locația. Unitatea nu vrea să îmi deconteze pe motiv că nu bate cu ordinul de serviciu.Este specificat așa ceva în lege? Vă mulțumesc anticipat
Ultima modificare: Marți, 4 August 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:13, 4 August 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu mai există, însă, obligativitatea ca personalul să beneficieze de decontarea acestor servicii doar pe timpul concediului de odihnă. Astfel, potrivit legislației fiscale, contravaloarea serviciilor turistice nu se impozitează pe perioada concediului de odihnă. În celelalte cazuri, când personalul nu se află în concediu de odihnă, valoarea decontată se supune impozitării cu 10%.

O altă noutate, o reprezintă faptul că personalul poate beneficia de servicii turistice până la sfârșitul anului, fără a mai exista limitarea prevăzută anul trecut, respectiv efectuarea concediului de odihnă până 30 noiembrie. Decontarea serviciilor turistice se poate face ori de câte ori acestea au fost prestate, nu doar într-o singură tranșă, ...

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate stampila pe bon fiscal decont servicii turistice geo_art22 geo_art22 Va rog sa ma ajutati cu un raspuns ....sunt cadru militar, am depus la unitate pentru decontarea serviciilor turistice pe perioada de concediu de odihna o ... (vezi toată discuția)
Sunt angajata mapn de o luna si am inteles de la colegi ca se ... Ana-maria11 Ana-maria11 Sunt angajata mapn de o luna si am inteles de la colegi ca se deconteaza contravaloarea cazarii in limita a 1450 lei. Ideea este ca fiind angajata practic de ... (vezi toată discuția)
Decont servicii cf. l. 80/2018 gheobar gheobar Sunt personal civil contractual in MApN, si am achiziționat un pachet de servicii turistice in luna martie ac. inainte de intrarea in vigoare a legii, pentru ... (vezi toată discuția)