Buna ziua.Daca plec cu copilul de acasa fara sa stie tatal lui , as vrea sa stiu de ce ma poate acuza.Nu am domiciliul la adresa unde stam .
E caz penal daca plec?
Nu pot sa mai indur atâtea nigniri si violente
Plecati oricand si oriunde va simtiti in siguranta, fără nicio repercursiune de ordin penal.
Va puteti adresa instantei pentru obtinerea unui ordin de protectie pe o perioada de 6 luni de zile, solicitând inclusiv evacuarea sotului din casa, chiar daca este proprietatea lui personală.
Formulati de asemenea si cerere pentru desfacerea casatoriei, solicitând ca domiciliul copilului sa fie stabilit la dvs si sa exercitati eventual singura autoritatea parinteasca asupra acestuia.
Contactati urgent un avocat de pe forum sau recomandat si discutati pe larg situatia cu acesta pentru a va ajuta in concret, raportat la urgenta situatiei.
Puteți pleca fără nicio problemă, aveți liber arbitru și puteți lua deciziile optime pt dvs!
Întâi obțineți un ordin de protecție provizoriu de la poliție, însoțit eventual de evacuarea lui!
Abia apoi solicitați instanței un ordin pentru 6 luni!
Pe de alta parte, solicitati desfacerea casatoriei (dacă sunteți căsătoriți), stabilirea domicilului copiilor la dvs, pensie de intretinere, etc!
Custodie minori
Anna09
Buna seara. Doresc sa divortez. Problema este ca avem impreuna 2 copii minori de 11ani si de 1an jumatate, iar eu nu am loc de munca. Am incetat sa muncesc ... (vezi toată discuția)