avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua, As dori sa stiu cum trebuie procedat in ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua, As dori sa stiu cum trebuie procedat in cazul in care ...

Buna ziua,
As dori sa stiu cum trebuie procedat in cazul in care achizitionez o casa in care urmeaza sa locuiesc, dar nu doresc sa-mi schimb domiciliul din buletin urmand sa pastrez adresa cea veche.
Este nevoie de vreun act, de vreo declaratie in care sa apara noua adresa?
Multumesc anticipat pentru raspuns..
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 01:15, 27 August 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea prevede ca în situația schimbării domiciliului, în termen de 15 zile, sa solicitați o noua carte de identitate cu adresa reala la care locuiți.
Ca sa fiți în legalitate totuși, puteți solicita aplicarea unei vize de reședință și atunci va păstrați vechea adresa în CI dar apare pe verso și adresa la care domiciliați în fapt.
Ultima modificare: Joi, 27 August 2020
georgiana.td, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare buletin dupa achizitie imobil in2ition in2ition Buna ziua! Urmeaza sa achizitionez un imobil in capitala dar domiciliul doresc sa il pastrez pe adresa parintilor mei din provincie. Este posibil acest ... (vezi toată discuția)
Schimbare carte de identitate dupa divort,dar fara partaj inca constan constan Buna ziua! Dupa ce hotararea de divort este definitiva si irevocabila pot schimba cartea de identitate careia i-a expirat termenul de valabilitate la ... (vezi toată discuția)
Este viza de flotant necesara pentru schimbarea de domiciliu in acelasi oras ? bogdan_Asdasd bogdan_Asdasd Buna ziua, Am fost in urma cu cateva zile la politie pentru a depune plangere pentru distrugere unui vecin, mi-a aruncat sticle de alcool pe masina, de pe ... (vezi toată discuția)