avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. Sunt rezident cu post luat prin examenul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. Sunt rezident cu post luat prin examenul de rezidențiat. ...

Bună ziua. Sunt rezident cu post luat prin examenul de rezidențiat. Îmi închei ultimul stagiu la 31 Oct 2020. Pana când sunt gata actele și se transforma postul de medic rezident în post de medic specialist, mi s-a spus de la Runos ca nu pot fi plătită și ca trebuie sa îmi iau concediu fără plata. Ar fi vorba în total de aproape 6 luni. Cat este de legala aceasta obligare? În mod evident, nu îmi doresc acest lucru. Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Proces pierdut la fond de contestare a incetarii contractului de munca pe termen determinat Mircea Razvan Mircea Razvan Sunt medic specialist. Dupa varsta standard de pensionare 65 de ani, implinita acum aproape doi ani;, am fost solicitat de spital sa inchei doua contracte de ... (vezi toată discuția)
Medic rezident pe post, contract de munca pe perioada nedeterminata, fara examen de spacialitate dat felisc felisc Sunt medic rezident pe post pe perioada nedeterminata, la un spital judetean. In urma unor probleme personale nu am dat examenul de specialitate, care s-a ... (vezi toată discuția)
Voi putea fi concediat? Cristina.O.I Cristina.O.I Buna seara! Sunt medic rezident in ultimul an de pregătire și in momentul de fata ma aflu in concediu creștere copil. Înaintea intrării in concediu am ... (vezi toată discuția)