Buna ziua, Un proprietar are datorii mari catre asociatia de proprietari , datorii care se acumuleaza constant pentru ca el nu achita de ani buni cotele lunare .Problema este ca sunt sentinte judecatoresti ,ele se afla in executare silita insa nu are executorul de unde sa ii ia banii !!! Nu are venit,traieste din stipendii de la copii ....Nu pot depune privilegiu imobiliar pentru ca apartamentul nu este intabulat si Ocpi ul nu imi primeste cererea ! Aceasta este speta si as dori sa imi transmiteti ce cai ar fi de urmat pentru deblocarea acestei situatii .Multumesc,
Mergeti cu toate actele la avocat ca sa va sfatuiasca.
Aceasta operatiune juridica se numeste consultatie juridica.
Avocatul va gasi o modalitate deoarece se ocupa si de asa ceva si nu doar de a pleda in instanta.
Executorul judecatoresc detine autoritatea si competenta sa dispuna acte si actiuni catre autoritati astfel incat sa fie legal informat despre bunurile in evidenta debitorului
In evidenta fiscala,pe fisa de rol fiscal contribuabil de la autoritatea financiara teritoriala,debitorul detine bun imobil care poate face obiectul executarii silite
Sentintele civile "zac " in rafturi la executorul judecatoresc,ptr ca nu are ce si de unde sa ia ,Ocpi ul nu inregistreaza privilegiul imobiliar....,chiar nu stiu care este calea de urmat ! Multumesc .
Recuperare datorii
Gaellycus
O bancă, poate vinde un apartament ipotecat fară acordul asociaţiei de locatari?Debitorul la bancă are o datorie de 6.000 lei .Apartamentul a fost vÎndut ... (vezi toată discuția)
Apartament exec.
dida5801
S-a vandut un apartament de catre un executor. Asociatia de proprietari a inscris privilegiu imobiliar la OCPI in luna iunie cu datoriile proprietarului pana ... (vezi toată discuția)