avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecin care nu plateste intretinerea - caldura si apa ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecin care nu plateste intretinerea - caldura si apa calda oprite

Buna ziua stimati avocati!

Avem o mare problema in bloc: mai multi vecini, culminand cu o familie in special, nu isi platesc intretinerea, si din cauza aceasta, adesea ni se opreste apa calda pentru mai multe zile. Ieri, 17 decembrie ni s-a sistat si furnizarea de caldura si de apa calda in conditiile in care termometrele arata -9 grade afara. Ce putem noi face, platitori cinstiti de intretinere pentru a-i determina sa plateasca? Exista vreo modalitate tehnica de a-i trece pe o retea separat de furnizare a acestor servicii, pentru a li se opri decat lor caldura si apa? Am capiat din cauza lor!

Va multumim mult!
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 09:58, 18 Decembrie 2009
Asociatia de proprietari sa-i someze pe rai-platnici sa-si achite obligatiile catre aceasta si daca nu se conformeaza in sensul de a plati restantele la intretinere ajungand cu plata la zi sa-i actioneze in judecata. Astia ar fi primii pasi in rezolvarea problemei cu care se confrunta ceilalti colocatari care sunt de buna credinta fiind la zi ca plata intretinerii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecin care nu plateste intretinerea - caldura si apa calda oprite cetateanul cetateanul Buna ziua stimati avocati! Avem o mare problema in bloc: mai multi vecini, culminand cu o familie in special, nu isi platesc intretinerea, si din cauza ... (vezi toată discuția)
Vor sa opreasca apa rece Alexandru2 Alexandru2 Am si eu o intrebare presedintele si vice presedintele blocului impreuna cu administratorul vor sa opreasac furnizarea apei potabile prin ne plata ... (vezi toată discuția)
Datorii radet maria_simona maria_simona Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Asociatia noastra de proprietari a fost nevoita sa semneze o esalonare cu Radetul din cauza fostului administrator ... (vezi toată discuția)