avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 329 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbatere mostenire. In cazul in care soțul a murit ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbatere mostenire. In cazul in care soțul a murit in urmă ...

Dezbatere mostenire.
In cazul in care soțul a murit in urmă cu 1an,neavând copii,dar existând o soră,ce drepturi am eu vis-a -vis de casă in care locuiesc dobândită de sotul meu de la parinți printr-un act de vânzare cumpărare cu uzi-fructu(părinții sunt decedați) știind că sora so
țului meu a semnat pe acest act cum că-i cedează acestuia .
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 15:09, 6 August 2020
Ce anume ii cedează?
Si ce inseamna "cedeaza"?
Ultima modificare: Joi, 6 August 2020
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate testament tavi180 tavi180 Buna ziua! Ma refer la testamentul facut de sora mea, decedata, fara copii, in favoarea sotului ei, prin care ii cedeaza in totalitate drepturile ei ... (vezi toată discuția)
Are sora mea drept la moștenirea soțului decedat? Giubega Giubega Sora mea a fost casatorită 31 ani .Soţul ei provenit dintr-o familie formată din 3 fraţi şi 2 părinţi. Tatăl şi cei 3 fii decedaţi. După urma ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea succesiunii după bunicii din partea tatălui (decedat și el) în instanță. cum pot intra în posesia moștenirii? mariancristielena mariancristielena Buna ziua ,de 4 ani de zile exista un proces pe rol la judecatoria sect .2,pt dezbaterea succesiuni, tatal meu a fost chemat in instanta de un cumnat , sotul ... (vezi toată discuția)