avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Azi dimineata am fost prins intr-o situatie ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Azi dimineata am fost prins intr-o situatie din care ...

Buna ziua! Azi dimineata am fost prins intr-o situatie din care nu stiu cum sa ies. La iesirea din curte, in panta catre drumul principal, nu am vazut ca pe soseaua ingusta de tara venea cu viteza o alta masina si am apucat sa o lovesc cu numarul in portiera dreapta fata si e zgariata si usa dreapta spate. Oamenii, doi tineri vocali, nu au vrut cu nici un chip sa facem amiabila, amenintandu-ma ca suna politia si salvarea chiar daca nu patise nimeni nimic( cel din dreapta voia sa se dea lovit). Au facut presiuni ca sa le fac masina pe banii mei, ca n-au timp sa astepte nu stiu cate luni pana le rezolva asigurarea. Un vecin vazu situatia si estima cam la 1000 de lei cu indreptat tabla si vopsit desi starea masinii lor e jalnica cu rugina si gauri. M-au amenintat ca daca nu le rezolv asa cum vor o sa am probleme. Pana la urma ei au facut o poza dupa buletinul meu si eu dupa partea din fata, cu numarul, si laterala cu lovitura, urmand ca sa umblu si sa ma interesez de tinichigiu care sa le rezolve situatia, altfel o vor duce ei in alt sat si voi plati eu totul. Intrebarea mea este daca e adevarat ca mi se poate lua carnetul pe o luna sau trei( dupa cum sustineau ei) pentru ca in perioada asta am niste treburi urgente de rezolvat si nu-mi permit sa raman pe jos. Ce sfat imi dati, cum e mai bine sa fac? Multumesc frumos pentru raspunsuri!

Alte discuții în legătură

Urgent - tamponare cu zero daune Lucian_bz Lucian_bz Buna ziua, Astazi in jur de ora 15:00 dadeam cu spatele intr-o parcare mai aglomerata. In spatele meu era parcat un matiz. Practic traiectoria mea de ... (vezi toată discuția)
Important! reparație casco nemulțumitoare Alice 2022 Alice 2022 Bună ziua! Am nevoie de un sfat. Cu câteva zile înainte, am zgâriat portiera din dreapta spate și ornamentul din plastic al unui Hyundai Tucson. Am ... (vezi toată discuția)
Cum faci politia sa isi faca treaba eliz_k eliz_k Zilele trecute mi s-a furat bateria din masina, mai exact a fost inlocuita. MAsina prezinta o lovitura pe portiera din dreapta fata care explica modul cum a ... (vezi toată discuția)