avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cum faci politia sa isi faca treaba
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cum faci politia sa isi faca treaba

Zilele trecute mi s-a furat bateria din masina, mai exact a fost inlocuita. MAsina prezinta o lovitura pe portiera din dreapta fata care explica modul cum a fost deschisa capota. Sigur cele intamplate sunt opera unor profesionisti. Am reclamat la politie dar ei nu mi-au luat nicio declaratie. Doar au luat adresa si numarul de mobil si m-au sunat cand au ajuns. Deaoarece nu m-au ajutat cu nimic si chiar au insinuat ca nu este adevarata fapta si sunt nebuna as vrea sa va intreb cum se poate reclama proasta prestatie a politistului. Multumesc
Cel mai recent răspuns: bicious , utilizator 11:25, 4 Mai 2017
E dificil de rezolvat ceva in cazul dvs. daca ei cred ca fapta nu exista.

Este greu de dovedit infractiunea si de prins si dovedit faptuitorul.
Daca se fura bateria era mai simplu...
Multumesc. Esenta problemei nu e fapta, nu sper recuperarea vreunui prejudiciu, ci tragerea la raspundere a celor care nu isi fac treaba si anume politistii.
probabil copilu dvs sau sotul a facut asa ceva. altfel e banc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala miha14 miha14 sora mea are o plangere penala pt. furt, eu nu as numi-o asa dar asa a fost inregistrata la politie. La un supermarket, nu spun nume sa nu fac reclama ... (vezi toată discuția)
Abuz in servici ContSters88252 ContSters88252 in urma cu cateva saptamani am fost oprit in trafic de catre un echipaj de politie .De fapt m-au asteptat sa ies dintr-un magazin m-au ... (vezi toată discuția)
Abuz din partea unor politisti! TheOne2012 TheOne2012 Buna seara, [b]Pe scurt[/b]. Am fost oprit in trafic si am primit o amenda pentru nefolosirea luminilor de intalnire pe timp de zi plus inca o amenda ... (vezi toată discuția)