avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua,am detinut 1,5 ha pamint pe care l am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua,am detinut 1,5 ha pamint pe care l am arendat cu contract ...

buna ziua,am detinut 1,5 ha pamint pe care l am arendat cu contract de arenda pe 15 ani.in cele din urma m am hotarit sa l vind,respectind intocmai legea 17[respectind dreptul de preimtiune al arendasului.etc]arendasul nu s ia exprimatintentia de al cumpara ,fapt pt care a fost vindut la liber ,[adesv de la primarie ,aviz pozitiv mapn etc].INTREBARE trebuie sa comunic arendasului si daca da in cit timp de la vinzaren?MULTUMESC

Alte discuții în legătură

Vinzare teren agricol vladescu stefan vladescu stefan doresc sa instrainez 1,5 ha teren agricol,teren ce se afla in arenda la o soc agricola.Am inceputdemersurile conform legii17/2014 cu oferta pret respectarea ... (vezi toată discuția)
Vanzare pamant in arenda claudiu_2014 claudiu_2014 buna seara, am mai pus citeva intrebari pe forum, fara raspuns....poate acum am mai mult noroc... am un pamint in arenda, l-am vindut catre arendas, am pus si ... (vezi toată discuția)
Preemptorul accepta oferta de vanzare dar nu cumpara florinuzy florinuzy In cazul unei tranzactii cu un teren agricol extravilan, preemptorul (arendasul) accepta oferta de vanzare afisata pe site-ul primariei dar nu cumpara ce se ... (vezi toată discuția)