avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Asi dori sa stiu daca pentru un gard din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Asi dori sa stiu daca pentru un gard din metal, la ...

Buna ziua. Asi dori sa stiu daca pentru un gard din metal, la fatada, pe care vreau sa il schimb tot cu unul din metal, dar mai mult ca sigur nu va fi identic( ce se gaseste in comert la Hornbach), doar ca materialul este acelasi:metal, imi trebuie vreo autorizatie, ceva? Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:59, 8 August 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu aveti nevoie de autorizatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este necesar autorizatie pde constructie pentru un gard din plasa de sarma? 30 LAURA 30 LAURA Buna, Am citit pe forum in data de 10.07.2009 ca ati dezbatut un subiect care ma intereseaza si pe mine. Este vorba despre autorizatia de constructie pentru ... (vezi toată discuția)
Termostoruri apartament bloc alex_duda alex_duda Buna ziua, Vreau sa instalez niste termostoruri (storuri exterioare metalice) la ferestrele apartamentului. Este nevoie de vreo autorizatie/aprobare, ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie pentru gard si poarta texaskess texaskess Buna ziua ,Am o poarta si un gard deteriorate ,poarta este metalica iar gardul este din beton .Gardul este deteriorat la modul ca este aplecat intr-o parte si ... (vezi toată discuția)