avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Contributie la pensia de stat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Contributie la pensia de stat

Am Neoplazie, cod indemnizație 14. În consecință, începând cu luna martie a acestui an, am concediu medical plătit 100%.
În plus, am și certificat de handicap cu handicap grav, ceea ce mă scutește de plata impozitului pe salariu.
INTREB: În această situație, presupunând că mi se va acorda (fără comisie) întreaga perioadă de concediu medical 100%, respectiv 1,5 ani, această perioadă *de 1,5 ani) intră în calcul ca PERIOADĂ DE CONTRIBUȚIE la pensia de stat?

Alte discuții în legătură

Cat concediu poate da medicul de familie? elennna elennna cat concediu poate da medicul de familie intr-o luna? dar intr-un an? (vezi toată discuția)
Ref copil leucemie mirelacara mirelacara Buna ziua, ma numesc Carastoian Mirela, sunt mamica fetitei Dumitru Denisa de 9 ani, care in luna martie 2013 a fost diagnosticata cu leucemie limfoblastica ... (vezi toată discuția)
Plata cm danut30 danut30 daca intr-o luna am efectuat norma aferenta pana pe data de 25 ,si incepand cu data de 26 sunt in concediu medical ,cum voi fi platit ? (vezi toată discuția)