avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Instanta de apel s-a pronuntat avand ca baza un dosar ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Instanta de apel s-a pronuntat avand ca baza un dosar administrativ ...

Instanta de apel s-a pronuntat avand ca baza un dosar administrativ falsificat,ce este de facut.
Mai exact intr-o speta am solicitat rectificarea unui titlu de proprietate din 2017 emis in baza legii 247/2005, sa fie rectificat in numele titularului dupa care se face reconstituirea,cat si in numele reclamantului,pentru ca la rubrica mostenitori nu figureaza nimeni.
La primul capat de cerere instantele pe fond si apel nu s-au pronuntat ,iar capatul 2 s-a respins pentru ca doar sora reclamantului a formulat cerere,desi aceasta a decedat in anul 2006, HCJ s-a validat in 2007 iar titlul a fost emis in anul 2017.
La dosarul Instantei s-au depus acte ce nu prezinta nr.inregistrare semnatura sau stampila primariei..,spre exemplu declaratia pe propria raspundere anexata cererii nu are nr.inregistrare, si nu prezinta elemente obligatorii, locul unde se face punerea in posesie, sau cerere prin reconstituire sau constituire de familie.
Terenul arabil 4,61ha nu a fost reconstituit pe vechiul amplasament ci intr-o tarla unde primarul detine mai multe terenuri intr-o localitate invecinata...
Hotararea data in apel a fost comunicata cu cateva zile in urma reclamantului si are mentiunea definitiva..
Pentru un raspuns avizat va multumesc anticipat

Ultima modificare: Marți, 11 August 2020
ghita_28, utilizator

Alte discuții în legătură

Insusirea cererii de reconstituire drept proprietate ghita_28 ghita_28 Buna ziua, in cauza pun in discutie urmatoare situatie. In baza legii 247/2005, un mostenitor a formulat o cerere de reconstituire drept de proprietate,iar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o intrebare cei avizati cu multumiri anticipate, ... ghita_28 ghita_28 Buna ziua, am o intrebare cei avizati cu multumiri anticipate, asupra unui raspuns legal.. In situatia in care se depune cerere funciara doar de unul dintre ... (vezi toată discuția)
Incadrare nulitate titlu proprietate - fond funciar catalin2011 catalin2011 Va rog ajutati-ma cu o indrumare. A. Se poate solicita nulitatea unui titlu de proprietate (vreau sa stiu daca exista incidenta legala ... L nr.169 / 1997 ; ... (vezi toată discuția)