avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... In ce conditii administrarorul ar putea folosii o ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

In ce conditii administrarorul ar putea folosii o parte a punctului ...

In ce conditii administrarorul ar putea folosii o parte a punctului de lucru închiriat ca domiciliu (secundar)? In mod concret: am o adresa principala, pe buletin, dar intreprinderea pe care am deschis-o este in alta localitate si doresc sa lociesc acolo, o parte a timpului. Proprietarul este de acord. Cum se poate face asta de maniera legala? In Franta unde am locuit mult timp, exista o formula de contract mixt, care permite chiriasului sa locuiasca la sediul intreprinderii. Exista ceva similar in Romania?

Alte discuții în legătură

Sanctiune disciplinara ptr.deschidere sediu secundar -cab.avocat anto22 anto22 Va rog mult de tot sa-mi spuneti (cat de repede posibil ) care este sanctiunea disciplinara aplicata de BAROU unui cabinet de avocatura care a deschis un ... (vezi toată discuția)
Lipsa viza flotant AGeorge AGeorge Buna seara, In cazul in care proprietarul unui apartament le permite unor membri ai familiei/rude sa locuiasca acolo dar acestia nu au viza de flotant, cum ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere pentru infiintare intreprindere individuala raduandreeaelena raduandreeaelena Buna ziua. As vrea sa infiintez o intreprindere individuala si am nevoie sa fac un contract de inchiriere spatiu de la o persoana fizica. As vrea sa stiu in ce ... (vezi toată discuția)