avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... sanctiune disciplinara ptr.deschidere sediu secundar ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

sanctiune disciplinara ptr.deschidere sediu secundar -cab.avocat

Va rog mult de tot sa-mi spuneti (cat de repede posibil ) care este sanctiunea disciplinara aplicata de BAROU unui cabinet de avocatura care a deschis un sediu secundar fara a avea , in prealabil ,autorizarea Baroului la care este afiliat avocatul respectiv ??? Multumesc mult !
Cel mai recent răspuns: anto22 , utilizator 11:36, 31 Octombrie 2012
Pentru a fi sediu secundar trebuie autorizarea baroului.
Cum sa fie sediu secundar daca nu exista autorizare.
Ar trebui sa expuneti problema concreta pentru o justa analiza.
In afara de sediul principal (deschis cu autorizarea Baroului) am inchiriat un spatiul in alta localitate din acelasi judet (pentru a desfasura acolo activ. ca sediu secundar) fara sa solicit autorizarea Baroului . Acum daca solicit autorizarea Baroului ptr. functionarea sediului secundar ,care va fi sanctiunea disciplinara pe care mi-o va aplica ??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admis barou avocat stagiar oana_27 oana_27 Buna seara, Am fost admisa in barou..daca poate cineva sa ma ajute cu cateva informatii in ceea ce priveste pasii ce trebuie urmati...perioada pana la ... (vezi toată discuția)
Conditii pentru schimbarea sediului cabinetului individual ContSters54572 ContSters54572 Care sunt condiţiile pentru schimbarea sediului cabinetului individual de avocatura?? (vezi toată discuția)
Alegerea baroului si restrictiile pe care le presupune acesta doomy852 doomy852 Buna ziua, Anul acesta voi da examen pentru primire in profesie ca avocat stagiar si am nevoie de un sfat de la dvs. 1) Daca ma voi inscrie in Baroul ... (vezi toată discuția)