Buna seara,
Am fost admisa in barou..daca poate cineva sa ma ajute cu cateva informatii in ceea ce priveste pasii ce trebuie urmati...perioada pana la depunere juramant, taxa de inscriere, etc, ..cam pas cu pas ce trebuie urmat acum
Multumesc
Felicitari:)!
Pai cand am intrat eu lucrurile au stat cam asa: am promovat examenul, am semnat contractul de colaborare cu "maestrul", am depus contractul impreuna cu o cerere la barou, s-a emis o decizie de intrare in profesie ca stagiar... si cam atat. Mai nou din cate stiu se plateste si o taxa de inscriere. Juramantul l-am depus abia anul trecut:)
Am reusit la examen. Pot sa am ca si avocat indrumator pe un avocat titular al unui cabinet individual, care doar are sediu secundar in judetul meu, el fiind membru al unui alt barou/in sensul de alt judet/ din cadrul UNBR?
Nu puteti. De ce nu l-ati intrebat pe el, sau la Barou? Pareti unul dintre rarele cazuri cand intai intrati in Barou si abia dupa cautati maestru... Succes!
Alte discuții în legătură
Avocatura
nicolealex
buna , as dori sa stiu cum pot deveni avocat, inclusiv cuantumul taxelor care trebuie platite, daca este obligatorie urmarea cursurilor de la acel institut de ... (vezi toată discuția)
Avocat stagiar
seuleanraul
am si eu o nedumerire. se poate sa dau examenul de primire in profesia de avocat in Baroul Mures si apoi sa fac stagiatura in judetul Cluj? care ar fi ... (vezi toată discuția)